Open menu

RAI Verzekeringsdienst

Vragen? Wij helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 96

Transportverzekering

Tijdens een transport van goederen kan er schade ontstaan. Uiteraard is het vervelend als uw goederen beschadigen maar heeft u ook nagedacht over de vaak hele hoge kosten die hierbij komen kijken?

Met een transportverzekering is de schade die ontstaat aan goederen tijdens een transport verzekerd. Hierbij kunt u denken aan goederen die bijvoorbeeld beschadigd raken of zelfs gestolen worden.

 

Stelt u zich eens voor dat er een hydraulische kraan van een heftruck of bovenloopkraan valt. Als dit gebeurt op uw risicoadres, zal uw goederenverzekering deze schade niet dekken. Hetzelfde geldt voor schade die ontstaat tijdens een transport buiten uw risicoadres. Als u het transport uit laat voeren door een beroepsvervoerder, is deze vaak maar beperkt aansprakelijk. Zo komen de herstelkosten en de kosten van de schade vaak voor uw rekening. Met de transportverzekering van RAI Verzekeringsdienst hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Onze transportverzekering biedt u de volgende voordelen:

  • Uw eigen goederen verzekerd tegen de volle waarde.
  • Goederen van derden zijn ook verzekerd.
  • Als er schade ontstaat en degene die aansprakelijk is wilt niet betalen, verhaalt de verzekeraar de kosten voor u. Zo wordt u volledig ontzorgt!
  • De transportverzekering heeft een all risk (G13) dekking.
  • Schade die tijdens een (intern of extern) transport aan de goederen ontstaat is verzekerd.
  • Diefstal, verlies of vermissing van goederen is verzekerd.

Interesse in de transportverzekering?

Overweegt u een transportverzekering af te sluiten of wilt u hier meer advies over? Of wilt u uw huidige transportverzekering door laten lichten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op. 

Aanhef
Voordelen van de transportverzekering

Sluit aan op de goederenverzekering.

We kennen de risico's die spelen in de branche.

✓ Interne zendingen meeverzekerd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 45 96 of stuur ze een e-mail.