Open menu

RAI Verzekeringsdienst

Vragen? Wij helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 96

Uw inkomen bepaalt mede uw levensstandaard en uw keuzes in het leven. Maar dit inkomen kan wegvallen. Bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid. Dit overkomt jaarlijks maar liefst één op de tien ondernemers.

Goed geregeld
Dan gaat het erom uw zaken goed geregeld te hebben. RAI Verzekeringsdienst heeft premie afspraken gemaakt waardoor u kunt profiteren van een aanzienlijke korting op de premie.

Advies
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een zeer complexe en adviesgevoelige verzekering. Het is uitermate belangrijk dat deze “dure” verzekering aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. RAI Verzekeringsdienst voorziet u van duidelijke informatie over de verschillende verzekeringsmogelijkheden en maakt een aanbieding op maat.

Offerte aanvragen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een zeer complexe en adviesgevoelige verzekering. Het is uitermate belangrijk dat deze verzekering aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. 

Om tot een goed advies en aanbieding te komen is het van belang om een afspraak te maken met een van de adviseurs van RAI Verzekeringsdienst.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u lid van RAI?In welke verzekering(en) heeft u interesse?