Open menu

RAI Verzekeringsdienst

Vragen? Wij helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 96

Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het contact met onze organisatie en onze dienstverlening. Daarom horen wij het graag van u als er iets is waar u niet tevreden over bent. Ook andere op- of aanmerkingen zijn welkom.

 

Hoe meldt u een klacht?

Onze medewerkers helpen u graag om het probleem op te lossen. Een officiële klacht kunt op de volgende manieren indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op:

  • Online: door het invullen van het klachtenformulier op deze pagina
  • E-mail: door het sturen van een e-mail naar klachten@raiverzekeringsdienst.nl
  • Post: door het sturen van een brief naar RAI Verzekeringsdienst, t.a.v. de directie, Postbus 8789, 3009 AT Rotterdam

Een melding met daarin het woord ‘klacht’ is voor ons een klacht. Als u dit vermeldt, pakken wij uw klacht direct op de juiste manier op.

 

Wanneer krijgt u reactie?

Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van uw klacht. Wij zullen binnen 3 weken inhoudelijk reageren op uw klacht. Soms hebben wij meer tijd nodig, dit laten wij u dan altijd binnen 3 weken weten.

 

Komen wij er niet uit?

Bent u niet tevreden met de oplossing die wij voorstellen of hebben wij uw klacht ongegrond verklaard? Dan kunt u uw klacht binnen 3 maanden voorleggen aan de onafhankelijke Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid, www.kifid.nl). U kunt er ook voor kiezen uw klacht voor te leggen aan de rechter.

Het Kifid behandelt geen klachten voor bedrijven. Wanneer u als bedrijf niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht kunt u deze voorleggen aan de rechter.

 

Wat is uw klacht?

Soms kan het zijn dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Dan horen we dat graag van u. Samen met u zorgen we dan voor een oplossing. Binnen 3 weken ontvangt u bericht van ons.
Bezoekadres

Schouten Toren
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel

Postadres

Postbus 8789
3009 AT Rotterdam

Telefoonnummer

010 - 288 45 96