Open menu

RAI Verzekeringsdienst

Vragen? Wij helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 96

Over RAI Vereniging

RAI Vereniging behartigt de belangen van ruim 700 fabrikanten en importeurs van personenauto’s en vrachtauto's, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen. Ook de leveranciers van onderdelen en van garage-uitrusting zijn bij RAI Vereniging aangesloten. RAI staat voor Rijwiel en Automobiel Industrie em de vereniging is opgericht op 17 december 1893.

Samenwerking RAI Vereniging en RAI Verzekeringsdienst

RAI Verzekeringsdienst is een samenwerking tussen RAI Vereniging en Schouten Zekerheid met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een scherpe premie. U kunt bij ons terecht met al uw verzekeringsvragen. Wij zetten ons bij RAI Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de schadeherstel branche. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de schadeherstel branche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

Als RAI-lid goed verzekerd

Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden. Samen met u inventariseren wij wat de risico’s zijn en kiest u welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Doe de gratis verzekeringscheck

Contactgegevens

010 - 288 45 96

E:  info@raiverzekeringsdienst.nl