Open menu

RAI Verzekeringsdienst

Vragen? Wij helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 96

Over RAI Verzekeringsdienst

Over RAI Verzekeringsdienst
RAI Verzekeringsdienst is een samenwerking tussen RAI Vereniging en Schouten Zekerheid met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een scherpe premie. U kunt bij ons terecht met al uw verzekeringsvragen.

Ons team
Wij zetten ons bij RAI Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de schadeherstel branche. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de schadeherstel branche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen met u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
RAI Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

010 - 288 45 96

E:  info@raiverzekeringsdienst.nl

Ons team

Lesley Haffmans

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur